Camilla Günther

Kostrådgivare/Hälsorådgivare

hk_camilla

Mitt namn är Camilla Günther och jag är utbildad Lic. Livsstilscoach, Kostrådgivare och Hälsoinspiratör. Mitt stora intresse är kost & hälsa för att hjälpa människor till en hållbar god hälsa.

I många år har jag arbetat med ekonomi och administration i små och medelstora företag. Mina senaste arbetsgivare har varit vårdcentraler och rehabcenter med inriktning på rehabilitering av cancer, lymfödem, neurologiska sjukdomar och astma/KOL. Jag har sökt mig till dessa tjänster då jag vill bidra med att hjälpa människor att må bra.

Jag har länge varit intresserad av träning & hälsa och av kostens påverkan på kroppen. Efter att jag själv har lagt om min kost med enkla medel ser jag vilken stor skillnad det gör på livskvaliteten och välmåendet.

Jag erbjuder förebyggande rådgivning och jag kan hjälpa till med att justera och etablera hälsosamma kostvanor så att man får i sig rätt byggstenar av protein, fett, kolhydrater samt vitaminer, mineraler och antioxidanter med stöd av Nutrition Data. Utöver detta finns också på förfrågan tips på träning och övningar.

Jag erbjuder följande: Individuell Coachning, Kost & motionsrådgivning, Kostschema, Stress och sömnhantering, MI – motiverande samtal, Vägledning till en hälsosammare livsstil, Samtal kring beroende – socker, tobak och alkohol.

Du får gärna använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. Varmt välkommen att höra av dig.

Bästa hälsningar
Camilla

Bokning görs via camilla.gunther@gmail.com eller info@hotorgetskiropraktik.se

Vi som jobbar här

Mikaela Petersen | Margareta Rane | Camilla Günther | Receptionen